Uitproberen lichttherapie + sauna € 19,50  Meer prijzen : Hier


Kun je je inbeelden dat wij als mens uit de natuur komen? De natuur waarin we leven zoals veel andere dieren met het ritme van de zon. Waarin we wakker werden met zonsopkomst en zo een groot deel van de dag in het natuurlijke licht van de zon leefden. De meeste mensen spenderen nu een gemiddelde van 93% van de dag binnen, zonder natuurlijk zonlicht, maar in fel blauw kunstlicht. 

Over de nadelen van dit kunstlicht hieronder meer, maar nu eerst de uitleg waarom zonlicht belangrijk is voor ons als mens en hoe lichttherapie hier oplossingen in kan bieden.

Het licht wat we gebruiken om te zien is niet het licht wat we nodig hebben om te leven. Zo zie je vaak ook dat de planten die buiten perfect leven, binnen in ons kunstlicht veel sneller sterven. De meeste mensen hebben helaas geen tijd om uren en uren buiten te zijn om het nodige zonlicht te vangen. Daar kan lichttherapie een uitkomst brengen.

Wat is  nu hypnose?

Hypnose kent veel broodje aap verhalen, maar dat komt voornamelijk door tv, projecten van de overheid
en hypnose shows zoals die van Rasti Rostelli. Daarom wil ik je eerst vertellen wat hypnose NIET is.
Hypnose is niet een onvrijwillige staat waarin je dingen doet die je niet wilt zoals in shows of op tv. Wat je
in een show ziet gebeuren is wat het al zegt: show. Als er in een willekeurige andere show 40 mensen
het podium op gevraagd worden, en één voor één diegene weggestuurd

 

How does hypnosis work

 

Many ways are used and exploited to make people spend money or do what is in the best interest of the exploiter. Some of which have been proven to work over and over again by studies, practice and history.
In this article we will take a look in the world of hypnosis.
face-417825_640.jpg

Voedingsdeskundige Deurne

“Is gezonde voeding belangrijk?”
Deze vraag laat ik je zelf beantwoorden.

Veel voeding waarvan het tegenwoordig zo normaal is te kopen bevat 1 of meer schadelijke stoffen, en soms is het in z’n geheel niet verstandig te consumeren.

 

Angststoornis haalt Depressie in als het Nr.1 Mentale Gezondheids Probleem

Angststoornis is de nieuwe depressie, zo blijkt uit onderzoek dat in 2011 al bijna 1,1 miljoen mensen tussen 18 en 65 jaar oud een angststoornis hadden. Deze angststoornissen zijn in de grafiek hieronder opgedeeld tot gegeneraliseerde angststoornis, paniekstoornis, enkelvoudige fobie, sociale fobie, en agorafobie.

CONTACT
Heb je vragen, stuur me dan een berichtje!
fastfood.jpg
CONTACT
Heb je vragen, stuur me dan een berichtje!
IMG_20180401_101030_321.jpg