• Beter NU dan ooit!
  • Nu beter dan ooit!
  • 1
  • 2


afspraak geestelijke lichamelijke chronische oplossingen

Afhankelijk van hoeveel informatie je al gegeven hebt, en wat precies je vragen zijn, gaan we op zoek naar de oorsprong van je problemen en hoe we deze zo snel en makkelijk mogelijk kwijt kunnen raken.
De vragen die ik stel zijn er om tot de oorzaak van het probleem te komen, en de details van de oorzaak blijven jouw geheim als je dat belangrijk vindt.
Het is namelijk niet belangrijk om de details van een gebeurtenis te weten, maar hoe jouw lichaam en geest met zo'n gebeurtenis omgaat.
Uiteraard zijn voor lichamelijke klachten andere details wel van belang.
In het eerste consult ontvang je vaak genoeg informatie om zelfs zonder specifieke oplossing je leven al een stuk gezonder en minder stresvol in te richten.
Wil jij van je klachten af, liever vroeger dan later? Maak dan nu een afspraak voor een eerste consult!

Een eerste consult kost iets meer tijd dan een normaal consult omdat we alles doornemen wat belangrijk is voor jouw situatie.
Ook leg ik meteen enkele dingen uit die je meer inzicht geven in de intelligentie van je lichaam.
De prijs van het eerste consult is INCLUSIEF GRATIS VOEDINGSSCHEMA T.W.V. 40,- die gemaakt is zodat jij gezonder kan eten zonder je aan bepaalde recepten te houden maar alles op jouw manier in jouw smaak.
In veel gevallen bevat het eerste consult ook meteen een massage t.w.v. 30,-.

Eerste consult = 85,-
Tijdsduur = 1 uur tot 1,5 uur
Zoals ook te lezen is op de contact pagina geef ik iedereen de volledige aandacht waardoor ik geen telefoonnummer heb om zo ongestoord te blijven.
Vul daarom het contactformulier op deze website in of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je vragen of om een afspraak te plannen, ook kan je hieronder op de Maak afspraak! knop klikken om zelf een afspraak in te plannen in de voor jou meest geschikte tijd.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
Contact formulier
Heb je een vraag of wil je een afspraak?                          Nico Wagemans      info@healthlogics.nl