lichaam onbalans botten

De Uitlijn Dokter

Heb jij klachten of blessures die niet wegtrekken?
Of heb je bijvoorbeeld zichtbaar scheve schouders of bekken?
Dan ben ik hier voor jou om dit op te lossen!

Lees verder...

Chemicaliën veranderen geslachtseigenschappen

Ondanks dat de wetenschap chemicaliën gebruikt om mensen te onvruchtbaar te maken, of vte helpen van geslacht te veranderen, verzuimd diezelfde wetenschap te erkennen dat chemicaliën geslachtseigenschappen veranderen in het lichaam. Dit komt uiteraard omdat erkenning zou leiden tot eventuele procedures voor vergoedingen en aanpassingen in de productie van voeding etc.

Lees verder...

angststoornis.jpg

 

Angststoornis haalt Depressie in als het Nr.1 Mentale Gezondheids Probleem

Angststoornis is de nieuwe depressie, zo blijkt uit onderzoek dat in 2011 al bijna 1,1 miljoen mensen tussen 18 en 65 jaar oud een angststoornis hadden. Deze angststoornissen zijn in de grafiek hieronder opgedeeld tot gegeneraliseerde angststoornis, paniekstoornis, enkelvoudige fobie, sociale fobie, en agorafobie.

Lees verder...

 

  • Cumminicatie voor zakelijke vooruitgang in privégesprekken en vergaderingen
  • Strategieën voor betere spelling en leesvaardigheid (in het bijzonder goed voor kinderen)
  • Communicatie ter verbetering van emoties ontwikkeld door zelfspraak

Als taal adviseur leer ik je de taal gebruiken op een manier waarop je meer rust krijgt in je hoofd, je positievere keuzes maakt, je beter begrijpt wat je zelf bedoelt voordat je iets zegt, waarop je andere mensen beter begrijpt als ze iets zeggen en welke vragen je het beste kan stellen als je iets niet begrijpt of wat je kan zeggen om betere communicatie te hebben met anderen.

Lees verder...

NLP

nlp emdr emotie controle therapie

NLP (Neuro Linguistic Programming)

Wat is NLP?
Op youtube is vanalles te vinden over de uitleg van NLP, maar het was te moeilijk om een uitleg te vinden die er niet teveel omheen draait. Daarom zal ik een poging doen het zo krachtig mogelijk uit te leggen, en een filmpje toe te voegen van de uitvinder van NLP die hier beter en sneller in is dan wie dan ook:

Lees verder...

StockSnap_EA5F0D7860-1.jpg


  lichamelijke chronische klachten aandoeningen oplossingen deurne

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door van allerhande redenen. Vaak werkt een probleem als een ketting, waarvan het ene probleem, waarvan de oorzaak misschien maar klein was, het volgende probleem aanzet. Zo kan een slechte houding (dit kan al gebeuren tijdens de geboorte) vermoeidheid veroorzaken, en de vermoeidheid zorgt ervoor dat je meer zit en ligt wat de slechte houding verergert waardoor je nog meer moe wordt.

Lees verder...

31163482431_6e94912fac_b.jpg

Smartphones en de bijkomende problemen

Onderzoek en observatie tonen steeds meer problemen aan met het gebruik van smartphones.
Het volgende filmpje laat in een paar minuten duidelijk zien wat de gevaarlijke resultaten zijn bij zowel volwassenen als kinderen door het gebruik van smartphones en social media.

Hopelijk doet dit je nadenken over de toekomst en de veiligheid van jezelf en je familie.
Lees ook het artikel over angststoornis welke nu 8x meer voorkomt dan alle kankers samen.

De mysterieuze zoektocht naar gelukkig zijn.


Youtubeversie van de tekst hieronder.

Gelukkig zijn is misschien wel de meest besproken en 1 van de meest mysterieuze zoektochten van de wereld.
Het grootste probleem is dat mensen het idee hebben dat er een specifiek stukje informatie is die speciaal voor hem of haar gaat zorgen dat je weet hoe je gelukkig moet zijn.

Lees verder...


voeding lichamelijke chronische oplossingen

“Is gezonde voeding belangrijk?”
Deze vraag laat ik je zelf beantwoorden.

sqm0ss0htzw raquel martinez 1Veel voeding waarvan het tegenwoordig zo normaal is te kopen bevat 1 of meer schadelijke stoffen, en soms is het in z’n geheel niet verstandig te consumeren.
Gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat er een groot verschil is tussen gezond en ongezond eten, maar veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen en hoe.

Lees verder...


geestelijke lichamelijke chronische oplossingen nlp deurne

Geestelijke klachten variëren van mild tot heftig, en van fobie tot angst, en van ongelukkig zijn tot Lichamelijke klachten ontwikkelen.
Dit kan soms een grote puzzel zijn. Gelukkig heb ik geleerd om naar alle mogelijkheden te kijken en een set vragen te gebruiken welke ontwikkeld zijn om snel tot duidelijke inzichten te komen.

Lees verder...


massage

Wil je graag voor lange duur van klachten af, en in de toekomst alleen nog hoeven genieten van massages?
Dan zit je bij mij goed!

Lees verder...